vineri, 22 februarie 2013

Ce tip de rochie ti se potriveste, dupa silueta corpului

Daca esti mai plinuta, afla ca nu esti singura. Daca umerii tai sunt mici, n-ai talie sau soldurile tale se aseamana cu cele ale barbatilor, in sensul ca sunt inguste, nu inseamna ca de Craciun sau Revelion ar trebui sa te imbraci in jeans. Site-ul www.rochiionline.ro prezinta in aceste sens mai multe tipuri de modele.

Asa, nu te vei mai zgai la vitrine nestiind ce merita sa fie probat, facand din start alegerea cea mai fericita.


Acest tip de rochie ti se potriveste daca corpul tau aduce cu un triunghi rasturnat, umeri largi, bazin ingust. Rochia va crea volum in partea de jos.



Daca infatisarea ta este fragila, de sus pana jos, iar linia care porneste de la umeri trece perfect pe langa solduri, ti se potrivesc rochiile putin pretioase, chiar usor incarcate, care pe altcineva nu ar avantaja, cele care aluneca fluid pe langa corp, fara a se mula.



Daca ai silueta de tip "mar", usor rotunjita in zona mijlocului, ti se potrivesc rochiile care ascund acest defect, sculptand sau desenenad o talie si mascand imperfectiunile.



Siluetei in forma de "para", i se potrivesc rochiile de tipul baby doll, care scot in evidenta umerii fragili, ascunzand vederii bazinul mai larg.



Formei rectangulare a corpului i se muleaza perfect o rochie care scoate in evidenta feminitatea, eventual pe corp, cu o talie bine subliniata.



Silueta de tip clepsidra poate fi imbracata usor, iar rochiile pot avea falduri, volane sau buzunare in partea de sus sau jos a tinutei, niciodata la mijloc. Acestea nu vor face decat sa sublinieze talia, atuul acestui tip de corp.



Daca aduci mai degraba cu o clepsidra plina, te poti juca in voie cu umbrele, diferentele de nuante, atragand grafica de partea ta. Poti masca faptul ca esti mai plina in unele regiuni ale corpului folosind grafica potrivita. Un pic de negru plasat exact la locul potrivit, fara ca intreaga ta tinuta sa fie intunecata, va face minuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tara Fashion

Fete la Moda - informatia femeii de azi

Fashion and Beauty

Blog @ Stil Feminin