duminică, 1 aprilie 2012

Ce se poarta sezonul acesta?

Toamna este aici, iarna bate la ușa și la fel ca la fiecare început de sezon, ne punem toate întrebarea "Ce se poartă anul acesta?". Colecțiile noi pentru acest sezon au apărut în magazine de vreo câteva luni bune și este suficient să dăm o raită printre rafturi pentru a ne face o impresie despre tendințele sezonului toamnă-iarnă 2011/2012.

Culorile favorite ale sezonului sunt albastru electric, galben muștar, orange, roșu, verde militar și hot fuchsia. Pe langă acestea vom întâlni culorile clasice maro în toate nuanțele sale,negru și tonurile de gri.

Dacă nu ai în dulap până acum următoarele articole te sfătuiesc să o faci deoarece sunt vedetele sezonului și un must-have în garderoba oricărei fete.

- Paltonul într-o culoare cât mai puternică și linii clasice va atrage întotdeauna priviri admirative și va încălzii și cea mai rece zi de toamnă.
- Platforme orice model cu șiret, print, open-toe sau blăniță sunt o alegere perfectă pentru această toamnă, fiind favoritele designerilor.
- Gențile cu mâner și/sau coardă lungă,tip messenger, colorate sunt la mare cautare anul acesta, găsindu-se în combinații surprinzătoare de culori.
- Puloverele tricotate într-o mare varietate de culori, simple sau cu model, sunt perfecte pentru zilele răcoroase.
- Fustele din piele fie mini sau midi,drepte,conice sau plisate sunt la mare căutare,acestea rămând și sezonul acesta prezente pe catwalk.
- Pantalonii evazați extra-large cu talie înaltă au înlocuit clasicii blugi, fiind o alegere foarte stylish.
- Bluzele din mătase vin anul acesta într-o mare varietate,ele regăsindu-se în colecțiile designerilor simple,cu polka dots,star print,animal print, cu guler sau papion,fiind perfecte pentru fiecare zi.
- Rochiile din dantelă devin alegerea multora dintre noi atât pentru ținutele de zii cu zii,cât și în combinații mai sofisticate potrivite pentru seri speciale.
http://www.fetelamoda.com/articol/8972/ce-purtam-sezonul-acesta-cele-mai-hot-tinute-ale-momentului.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tara Fashion

Fete la Moda - informatia femeii de azi

Fashion and Beauty

Blog @ Stil Feminin